Arrangementer Utstillinger

My Focus: Fotoutstilling med bilder fra Estland

Fra 1. til 18 desember (tir-fre 16-20, lør-søn 12-16) holder utstillingen My Focus  med portretter av fotografen Anne Helene Gjelstad
åpent ved Fotografiens hus, Rådhusgata 20, Oslo. Portrettene er tatt i flere land, blant annet Estland.

Fra fotografen:
Torsdag 1. desember åpner min separatutstilling MY FOCUS i Fotografiens Hus. Utstillingen er premien jeg fikk i Gullsnitt 2010 for gull i kategorien Eget Arbeid for bilder fra prosjektet ’Big heart, strong hands’ om de eldre kvinnene på de estiske øyene Kihnu og Manija.

I tillegg til vinnerbildene vil jeg vise andre utvalgte portretter fra private og kommersielle oppdrag samt fra mine prosjekter. Bildene er tatt i England, Estland, Mexico og Norge de siste fem årene.

Hjertelig velkommen til vernissasje i Fotografiens Hus, Rdhusgata 20 torsdag 1. desember kl. 18:00!