Arrangementer Konserter

Konserter i Romerike med blandakoret Kaleva fra Tallinn

Segakoor Kaleva fra Tallinn kommer til Romerike og synger to konserter, fredag 28. september i Holter kirke (i Nannestad) og lørdag 29. september i Nannestad kommunehus. Sammen med Kaleva skal det lokale koret  ConVita fra Romerike synge.

På konserten i Holter kirke fredag den 28. september klokka 19:00 kommer Kaleva til å framføre Gabriel Faures rekviem i D-moll (med orgelakkompagnement). ConVita vil framføre en liten messe av Charles Gounod. Hovedinnholdet i konserten blir fransk romantisk kirkemusikk. I tillegg kan vi vente noen estiske godbiter fra Kaleva (fra Kreek til Tormis).

 
Konserten lørdag 29. september klokka 17:00 inneholder populærmusikk fra både Estland, Norge og andre land. Blant annet vil Kaleva framføre arrangementer av Raimond Valgre sine sanger.

Kaleva og ConVita har samarbeidet tidligere. De har lært hverandre folkesanger fra Estland og Norge, og i 2011 sang de en konsert sammen i Salme kultursenter i Tallinn (hvor Kaleva også har sine øvelser). Når Kaleva nå besøker Norge, håper vi selvsagt at alle som er glad i estisk kultur og som bor i regionen har lyst til å komme og høre dem synge. 
 
Mer informasjon om Segakoor Kaleva kan dere finne på http://www.segakoorkaleva.eu/ og dere kan lese litt om ConVita på http://www.convita.no/
 

Eventuelle spørsmål om programmet kan rettes til CinVitas dirigent Kjetil Aamann.