Generell informasjon Utveksling og vertsfamilier

vertsfamilie søkes til estisk utvekslingsstudent

Youth For Understanding (YFU) er på utkikk etter vertsfamilie til en estisk utvekslingselev som kommer til Norge i august.

Johanna er 16 år og kommer fra Tallinn i Estland. På fritiden driver hun med musikk og kunst. Hun er kreativ og veldig glad i utfordringer og å prøve nye ting. Hun gleder seg veldig til et utvekslingsår i Norge som sin nye utfordring!
Sammen med 50 andre elever kommer Johanna til Norge gjennom YFU for å gå et år på videregående skole og bo hos en lokal vertsfamilie. Hun kan bo hvor som helst i Norge.
En vertsfamilie får en unik mulighet til å bli kjent med en ny kultur og bli mange erfaringer rikere. YFU har i mange år hatt suksess med å plassere elever hos vertsfamilier som deler samme interesser.
YFUs vertsfamilier:
– Får et nytt familiemedlem og vennskap på tvers av landegrenser
– Lærer mye om en ny kultur og om seg selv
– Får støtte og oppfølging av YFUs frivillige
– Besørger kost og losji, eleven dekker alle andre kostnader
Interessert i å bli vertsfamilie for eller en annen utvekslingselev?
Les mer på www.yfu.no eller ta kontakt på telefon 22 69 81 80 eller siri@yfu.no.
Youth For Understanding er en ideell ungdomsorganisasjon. I 60 år har vi jobbet for fred og forståelse gjennom utdanning og utveksling. Elevutveksling øker forståelsen mellom mennesker fra ulike kulturer. Elevene er nøye utvalgte og motiverte for å integrere seg i norsk hverdagsliv.