Arrangementer Konserter

Konsert med mannskor fra Tallinn – «Men from Next Door»

På vegne av TAM ønsker vi velkommen til konserten «Men from Next Door»! TAM er Tallinns teknologiske universitets akademiske mannskor, og deres røtter kommer fra en av nord-Europas perler, dekket i skog og omkranset av en kalksteinskyst. Konserten er en markering av Estlands 100 års uavhengighet, og koret ønsker å dele en syngende nasjons glede med det skandinaviske publikum. Estlands kultur bringes dermed inn i Norge, og senere til Island, som det første landet til å anerkjenne Estlands fornyede uavhengighet i 1991.

 
Men from Next Door-turnéen består av kremen av norsk, islands og estisk mannskormusikk, deriblant herlige stykker fra deres naboer i hele nord-Europa. TAM er dedikert til å levere mannskormusikkens sterkeste bidrag til et globalt publikum. Det legges også like stor vekt på å introdusere publikum for estiske komponister, som har gitt oss en mengde nydelig musikk å nyte.
 
Stykkene er et utvalg fra komponister som Edvard Grieg, Þorkell Sigurbjörnsson, Ēriks Ešenvalds, Veljo Tormis og Pärt Uusberg. Koret dirigeres av Peeter Perens og Siim Selis.
 
TAM og Gamle Logen ønsker dere hjertelig velkommen på en helt spesiell konsertopplevelse!