Arrangementer Nasjonaldag

Lotteri på markering av Estlands nasjonaldag

På markeringen av Estlands nasjonaldag i regi av Norsk-estisk forening er lotteri et tradisjonsrikt innslag. Årets markering var ikke noe unntak, og estiske kunstnere hadde gitt flotte bidrag til gevinster. De som kjøpte lodd hadde derfor mulighet til å vinne og smykker som øredobber, armbånd og halskjeder og ull- og silketørkler. Gevinstene ble stilt ut på et flott gevinstbord satt i stand av varastyremedlem og lotteriansvarlig Mari Nygård. Det var tydelig at premiene falt i smak for loddene gikk unna og det var høyt spenningsnivå under trekningen.

Takk for premier til:

Vanligvis går inntektene fra lotteriet til foreningens arbeid. I år danner den russiske invasjonen av Ukraina et dystert bakteppe for nasjonaldagsfeiringen. Inntektene fra årets lotteri blir derfor donert til hjelpearbeid i Ukraina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *