Estisk skole Estisk-kurs Reiser, fellesturer og besøk Seminarer, kurs, møter og foredrag

Morsmåldagene i Alicante

Rundt den estiske morsmåldagen, den 14. mars, samles mange estiske lærere fra hele Europa hvert år i en by for å feire morsmåldagene. I år fant arrangementet sted i Alicante fra 15. mars til 17. mars.

Vi var tre lærere fra Norge: to fra den estiske skole i Trondheim og en fra Oslo skole.

Fredagen begynte som vanlig med ulike tur rundt i byen. Senere ble vi invitert til en mottakelse av den estiske ambassadøren Andres Rundu i Spania og Andorra. På lørdag lærte vi mange nye teorier, spill og metoder om hvordan å lære estisk til flerespråkelige barn. Til slutt ble vi litt bedre kjent med Alicante International School og avsluttet dagen med markering av estiske morsmåldagene.

Som alltid var dagene fylt med moro, glede og ny læring. Tusen takk til Alicante, vi ses neste år i Hamburg! 🤗

(tekst fra Annaleena Saar)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *