Arrangementer Konserter

Konsert med Kersti Ala-Murr og Jaak Lutsoja i Stavanger

Piazzola Forever: Tirsdag 22. november klokka 20:30 er det konsert med Kersti Ala-Murr (sang) og Jaak Lutsoja (akkordeon) på Klubb Sting i Stavanger
Billettar kroner 100 kjøpes ved inngangen.

Jaak Lutsoja (http://www.myspace.com/560476418) er en høyt anerkjent akkordeonspiller fra Estland, han kommer rett fra den europeiske kulturhovedstaden, Tallinn 2011 og spiller mange forskjellige musikksjangre. I tillegg til sin undervisningsjobb ved det Estiske Musikkakademiet underviser han akkordeon i jazzavdelinger i musikkskolene i Viljandi og Tartu i Estland. I vår 2011 kom hans første soloplate ”Contrarian grooving” ut, som i juli i år ble valgt til ukas CD av Europeisk Jazzradio i Praha.

Billetter kr. 100 selges kun ved inngangen.
Døren åpnes kl. 20.00