Arrangementer

Kom på julefesten!

ESN og NEF inviterer til årets Julefest på fredag 6.desember kl.18:30-00:00! 


Kjære folk! Siden det i fjor var mange flere som ville være med på julefesten enn det var plass til, vil årets julefest foregå i Abildsø Folkets Hus, Smedbergveien 5, 1187 Oslo, med plass til mange flere!

http://www.utleiefolketshus.no/ (Buss nr 70 går døgnet rundt. Gratis parkering til de som kommer med bil.) 


Prisen for arrangementet er kr.250.- for ikke medlemmer og kr.200.- for medlemmer i ESN eller NEF. En ypperlig anledning til å melde dere inn i en av foreningene i forkant av arrangementet! Familiepris for festen er kr.500.- og barn under 12 år er gratis.

Utradisjonelt venter vi mange NEF medlemmer til å møte opp på festen! Tradisjonelt vil vi arrangere quiz, det vil bli noen kulturelle innslag og julenissen stikker innom. 
Ønsker du å bidra med noe for å krydre opp festen, dele ut gaver, lese dikt eller lignende, meld fra om dette til: katrin.aedma@gmail.com

Vennligst registrer deg før 20.november, slik at vi vet hvor mye mat vi trenger for å holde festen gående – som vanlig vil vi tilby blodpølse, surkål og det som tradisjonelt hører til en ordentlig estisk julefeiring! Drikke og godt humør ber vi deg om å ta med selv! 

Registrer deg direkte til katrin.aedma@gmail.com og spør om betalingsdetaljer!!!

 
hilsen, styret i NEF