Arrangementer Baltisk sommerfest

Baltisk sommerfest 2023

Velkommen til Baltisk sommerfest 2. september kl 15.00!
Litauisk forening i Oslo, Norsk-Estisk forening, Latvisk forening i Oslo og Kulturlaget Norge-Latvia har gleden av å invitere til sommerfest på Øraker skole, Lilleakerveien 60, Ullern bydel lørdag 2. september 2023 kl 15.00 til ca kl 18.00.

 • Elena Valiuliene, leder for Litauisk forening i Oslo ønsker velkommen
 • Baltiske ambassadører har ordet
 • Representant for Ukrainsk foreningen
 • Elita Cakule, leder for Kulturlaget Norge-Latvia
 • «Atmostas Baltija», «Bunda jau Baltija», «Ärgake Baltimaad» («Våkne Baltikum») synges
 • «Ziemelmeita», Latvisk folkedansgruppe, Oslo
 • «Vikingene», Estisk folkedansgruppe, Oslo
 • «Laipa», Latvisk kor i Oslo
 • «Gabija», Litauisk folkedans- og sanggruppe, Oslo
 • «Ozolins», Latvisk folkedansgruppe, Sandefjord
 • Baltiske bøker på norsk
 • Orientering om Baltiske filmdager i Oslo
 • Allsang

Vi legger opp til at vi spiser utendørs. Hver enkel og hver familie må ha med sin egen piknik kurv.


Pris for å delta er 50 NOK for voksen. Barn gratis. Vi ber om at betaling helst skjer på forhånd til Kulturlaget Norge-Latvia, kontonummer 0531 45 94586 eller Vippsnummer 75649. Merk betalingen «2 sept». Betaling kan også skje på arrangementsdagen ved å bruke «Vipps» eller kontant.
Programmet gjennomføres utendørs på Øraker skole. Vi satser på solskinn!


Adresse: Lilleakerveien 60. T-Bane (Kolsåsbanen) til Bjørnsletta. Velg utgangen «Bærumsveien Vækerøveien» og gå under T-banen og Bærumsveien. Du kommer ut ved en Shell stasjon. Gå til venstre og følg fortau/gangvei i 200 m til du møter en stolpe med anvisningsskilter. Følg skiltet «Lysaker». Etter 200 m er du ved Øraker skole.


Du kan også ta 13 trikken merket Jar/Bekkestua til Lilleaker holdeplass. Gå nordover oppover i Guvernørens vei. Deretter første vei til høyre, Ørakerveien. Følg denne til Lilleakerveien. Ta til venstre og følg veien til Lasse Krupps vei. Ta denne til venstre og du ser Øraker skole rett frem.


Arrangementet støttes økonomisk av Oslo kommune. Ta med venner til Baltisk sommerfest!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *